View Full Version : Seria-Prison Break
Witam prison brek-skazany na śmierć to film który bardzo lubię obejrzałem 2 sezony i czekam na 3 sezon 14 września premiera jakie są wasze wrażenia ?, mi się bardzo podoba ;)
Kitka1393
09-17-2007, 10:14
Ja dopiero oglądam II serię i jestem na 5 odcinku. Jak narazie jest super. Ciekawe czy Mickel będzie z panią doktor...
Bella_815
09-17-2007, 21:33
Też oglądam ten serial i sądzę że Sara i Michael będą razem...
Natalka184
09-22-2007, 19:10
Wiedziałam że to będzie hit, kiedy pierwszy raz zobaczyłam zapowiedź w polsacie... jednak zrozumiałam że tak wspaniałego serialu nie można obrzydzać sobie beznadziejnym tłumaczeniem jakim raczy nas ta stacja. Zdecydowanie lepiej ogląda się to w oryginale... teraz jestem już po 1. odcinku 3 sezonu i nie mogę się doczekać drugiego. Ten serial wciąga niczym odkurzacz, ale jest to bardzo przyjemne uczucie. Mam jednak nadzieję że poprzestaną na 3 sezonach i nie zepsują nam smaku... i liczę na to że zakończenie nie będzie szczęśliwe:D
Miss Bagwell
10-17-2007, 11:19
Najlepszy serial na ziemi!!!!:D
Wszystko jest w nim genialne; fabuła, akcja, aktorzy i scenariuszB)
Po prostu ciacho:D
Najbardziej ze wszystkich postaci tam występujących lubię T-Baga...właśnie od niego pochodzi moja kswya. Co prawda to morderaca ,ale jest w nim coś takiego co przyciaga uwagę i chce się na niego patrzeć.
Niezły jest też agent Mahone.; ma facet łeb i ciekawą przeszłość.
Uwielbiam ten serial. Cały czas trzyma w napięciu... Postaci są supper... Poprostu odjazdowy serial. Mam nadzieję, że 3 sezon nie będzie ostatni xDDD
Tylko wkurzyłam się, że Sara umarła... Trochę głupio zrobli odgrywała ważną rolę.
Ten serial jest godny oskara. Nigdy nie przezywalam niczego tak bardzo jak prison break. chodzi o filmy of course. no moze lostow jeszcze.
Zona Valdzia
12-22-2007, 18:38
Kocham ten serial! On mną zawładną xD Kocham go bardziej niż serie książek o HP xP I zgadzam sie z lenne że zasługuje na oskara. Mam jak narazie 14, chyba, odcinków na dvd, i całą ścianę plakatów. Jestem z siebie dumna ^^.
edit:
Miss Bagwell wiedziałam! Ja wiedziałam od początku! Kurde, zmieniam nick zaraz na Tibagowa, albo co xD
Ten serial......ubóstwiam! x] Szczególnie tego przystojnego Michaela xDD Nie mogę już sie doczekać 3 serii. to najlepszy serial po słońcem razem z Lost xP Zgdzam się z dziewczynami powyżej. Oskara mu dać! xDD
Zona Valdzia
12-27-2007, 17:21
hemcia, jak nie możesz sie doczekać to właź na www.theprisonbreak.net i ściągaj odcinki 3 serii xD ja tak zrobiłam, bo bym nie wytrzymała jak bym miała czekać do jesieni, aż będzie w tv lecieć ^_
a co do trzeciej serii to mi niezbyt do gustu przypadła (jak narazie). Dla mnie to kiit -.= 1 i 2 były świetne, ale too...
klaudusiaaa
12-28-2007, 17:29
Ja obejrzałam II serie i wrażenia są niesamowite...Hah, dosyć dawno je oglądałam. A po obejrzeniu kilku odcinków I serii, po prostu zaniemówiłam^^ Wojtuś, mój jakże kochany, starszy brat, ściągnął mi całą serię i obejrzałam ją w jedną noc:D II oglądałam także dzięki Wojtusiowi, ale regularnie^^ Codziennie po tyle odcinków ile się dało:D Hmm...a zauważyliście, że "Prison break" - "Skazany na śmierć" to Lincoln? Więc dlaczego to o Wentworcie więcej się mówi? xD A jego tata jest czarny, a ja lubię murzynków^^ Ale nie zauważyłam, aby Went był mulatem...
Uwaga Spoiler
Sara w 3 czesci zginie z rąk porywaczy , a Mickel ucieknie z Sony
Zona Valdzia
12-29-2007, 16:41
Tomek eh, rewelacja to to nie jest. Już dawno o tym czytalam..
klaudusia a no zauważyłam ^.^ cały serial się kręci, no przynajmniej się kręcił jak dotychczas wokół Lincolna a o Mike'u wiecznie w gazetach piszą. To jest dla mnie ciut dziwne.
klaudusiaaa
12-30-2007, 19:44
Hah, Żono Valdzia, mnie to też dziwi, a niektóre moje znajome nawet denerwuje^^ Tomek...ehh, nawet jeżeli zaznaczyłeś, ze to spoiler i tak to przeczytałam xD Leciałam po kolei czytając wszystkie komentarze, no i trafił się taki jeden, krótki i o innym kolorze. A że lubię czerwony, to przeczytałam go xD Hmm...szkoda, że się dowiedziałam co będzie w III sezonie, ale pewnie o tym niedługo zapomnę xD
Zona Valdzia
12-30-2007, 19:58
Klaudusia mnie równierz to nederwuje ^.^ wogóle, żeby tu jego (Wenta) fanek nie obrazić, ale co one w nim widzą? Ja już wole Lincolna choć przypomina mi ciut, wyrośniętą małpę xD
Fenomenalny serial, fenomenalna obsada. Gdy zaczynam oglądać, zapominam o całym świecie. Kiedyś myślałam, że to LOST zasługuje na miano najlepszego serialu. Ale potem obejrzałam Prison Break i "Zagubieni" od razu poszli w odstawkę.
"Skazany na śmierć" oczarował mnie dołowanie wszystkim. Poczynając od fabuły, a na scenarzystach kończąc. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale przeżywam każde wydarzenie z tego filmu, jakbym go doznawała na własnej skórze. Gdy sobie przypomnę np. chwile przed tym, jak Linca mieli stracić... brrr.
Oczywiście postacią bez wątpienia najlepszą, do tego najefektowniej i najbardziej pomysłowo wykreowaną, jest mój kochany Theodore "T-Bag" Bagwell. Robertowi Knepperowi należą się pokłony za to, co zrobił. Po za tym, dzięki niemu mam ksywkę XD W gronie moich znajomych to ja najlepiej wykonuję numer z kieszenią! :lol: Nie bójcie się mnie, ale T-Bag w spódnicy (chociaż w spodniach, bo spódnic nie trawi) to ja, buhahaha. Tak, w przyszłości zapewne zostanę psychopatką ;) Only take this pocket!
Teddy jest wykopany w kosmos i w porównaniu z resztą bohaterów, oczywiście również boskich, to on jest tą Gwiazdą Betlejemską XD
HermionaBlack
12-31-2007, 19:39
Serial rewelacyjny!!! ogladalam pierwsze dwa sezony po 2 razy ;] a teraz jestem w trakcie ogladania 3! oj dzieje sie dzieje... ale nie koniecznie wszystko tak jakbym chciala...
Aktorzy rewelacyjni! Z Wentem Millerem na czele! Jest po prostu boski... mmm...
ten jego wzrok... ale dobra nie rozpisuje sie na ten temat, bo meska czesc uzytkownikow bedzie sie irytowala... :o
Mirru masz racje -> Teddy jest wykopany w kosmos :yes: po prostu mnie rozbraja :lol:
echhhh... kocham Prison Break'a! to najlepszy serial wszechczasow :yes::yes::yes:
klaudusiaaa
01-01-2008, 03:10
Ehh Żono, ja widzę w nim wiele^^ Linc, też jest niczego sobie^^ Ale Went....Ooo Went, Went jest młodszy xD
Zona Valdzia
01-05-2008, 18:42
Mirru ja protestuje!!!! LIBERUM VETO!!!!!!! xD
T-bag jest móji tylko mój! Nieoddam za cholere!! :lol: Na mnie wołają Tibagowa w gronie znajomych ^^"
Mirru skoro go tak ubuswiasz to powiedz mi: ile ty masz jego zdjęć na komputerze?? xD
Cóż, na mnie oficjalnie wołają T-Bag (nie tylko dlatego, że mam cięty język). To chyba lepiej, prawda? Oczywiście pod kątem "ksywa ksywą" ponieważ karierę mam zamiar robić w prawie karnym, a nie w więzieniu. ;)
Z faktu, iż pan Bagwell jest u mnie od jakiegoś czasu głównym obiektem ubóstwiania, ilość jego zdjęć, w jakiej posiadaniu jestem w tym momencie, jest dosyć trudna do określenia. Mam nadzieję, iż książki na ten temat nie piszesz i nie zawiedziesz się, jeśli takowej liczby ci nie podam.
Dlaczego? Cóż, w szalonej pogoni za moja nową manią nie mam czasu na takie rzeczy, jak przeliczanie jego zdjęć, w których posiadaniu jestem. Poza tym jestem zdania, że o tym, jak bardzo lubi/ ceni (chociaż akurat w przypadku Teddy'ego trudno jest mi użyć tego wyrazu) się daną osobę, wcale nie decyduje ilość jej zdjęć, jaką mam na komputerze. Uważam raczej, iż chodzi tu o poznawanie jej postawy, charakteru, historii, zrozumienie dlaczego postępuje tak, a nie inaczej, a nie uczenie się na pamięć twarzy. (Oczywiście dodajmy do tego, że Robert Knepper to jeden z moich ulubionych aktorów)
PS- pisze się T-Bag, nie T-bag. W końcu drugi człon jego przezwiska pochodzi od nazwiska (ja rymuję, hyh).
Zona Valdzia
01-12-2008, 23:25
Ej powiem Ci że z tą książką to dobry pomysł..
PS- pisze się T-Bag, nie T-bag. W końcu drugi człon jego przezwiska pochodzi od nazwiska
em no cóż, nie każdy jest doskonały ^
Ja mam wyłącznie dobre pomysły.
A najlepszym przykładem na to, że nie każdy jest doskonały, jest sam Teddy, tak sobie myślę.
69Lady_LaLa96
02-07-2008, 10:45
Prison Break jest super, ściąga mi się już 9 odcinek 3 serii ;) Szkoda tylko, że pewna osoba umarła... I że sprawy tak się skomplikowały, ale na tym polega urok tego serialu ;) :bigrazz:
Wiem, co masz na myśli, też oglądam 3 sezon ;) Osobiście jestem wstrząśnięta tą ofiarą śmiertelną, zwłaszcza, iż była to jedna z moich ulubionych postaci. Co do komplikujących się spraw... no z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej. Szkoda, że ta seria ma tylko 13 odcinków, ale daje to poważne nadzieje na sezon 4 :)
serialik wymiata wszystkie inne sensacyjne! Po prostu gratulacje dla ludzi, którzy na tym serialem pracowali i pracują! Gratulacje również należą się aktorom, którzy świetnie "udają".
serialik wymiata wszystkie inne sensacyjne!
Hę? A oglądałeś te WSZYSTKIE inne?
SeverusAronSnape
03-19-2008, 13:29
Jak dla mnie serial może być dużo akcji jest w tym serialu.
Wiecie może kiedy zaczyna się 3 seria na polsacie ? ; )
Potter_H
03-20-2008, 21:12
dokładnie to 6 kwietnia w niedziele ;-)
To mój kolejny ulubiony serial! :D
Podobają mi się w nim wszyscy bohaterzy! Oczywiście najbardziej Michael! ;)
Przeżywam każdy odcinek razem z nimi! :)
Hermiona1334
07-09-2008, 11:14
Też oglądam ten serial.Myślę,że Michel i Sara będą razem.Nie wiem czy wiecie ale w czwartek o 20:00 będzie nowy odcinek:D.
Hermiona_Montez
08-16-2008, 14:13
jedno słowo- KOCHAM! jest niesamowity... Każdy odcinek lepszy jest od poprzedniego, więcej się w nim dzieje, bardziej trzyma w napięciu... Aktorzy są boscy- szczególnie Went (MIchael) i Marshall (LJ). Scenariusz jest dziełem mistrza... Mimo nielicznych błędów i tak uważam, że jest idealny... Niecierpliwie czekam na następny sezon... pozdro dla wszystkich fanów!!!! :*:*
Halfblood-Princess
08-27-2008, 18:49
Ubóstwiam Prison Break'a. Kocham! Nie oglądam innych seriali, więc nie mogę go do niczego porównać, ale czy się komu podoba, czy nie, to PB rządzi. Nie będę się zachwycać nad pięknym 'Wenciulkiem', chociaż nie powiem, że kolo mi się nie podoba, jednakże serial, oprócz niego ma wiele innych atutów. Ten prisonbrejkowski klimat, ta muzyka, ta zagadkowość, jedym słowem CUDO.
Teraz czekam na 4x01 Scylla, który do ściągnięcia już 2 września.
Pozdrawiam.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.