PDA

View Full Version : Jak zaczęła się wasza przygoda z tą stroną?

Narcyza Malfoy92
07-11-2007, 14:04
Jak mówi tytuł, pytam się jak się zaczęło? Ja, zaciekawiona książkami, tak se -> sobie wpisałam w google Harry Potter i po przeglądnieńciu paru stronek osądziłam, że ta jest najfajniejsza. :)

E-Vaire
07-16-2007, 22:12
Przypadek. Właściwie to nie powinnam była zostawac na tej stronie. Rok temu były o wiele lepsze. Wyszukiwałam stronek o HP w google i trafiłam tu. Zobaczyłam, że jest tu nabór do redakcji. Myślałam, że mnie nie przyjmą, bo byłam na stronie nowa, ale zostałam redaktorką. Często się zastanawiałam dlaczego zostałam na tej stronie, bo tu było prawie 300 użytkowników i było tu strasznie pusto...

Bella
08-04-2007, 14:48
Ja mam bardzo dziwną historie._Moja koleżanka powiedziała, że wczoraj (tzn.w lutym) znalazła jakąś strone o HP i na dole było zdjęcie Daniela, jak przytula się z jakąś babką i powiedziała, żebym na nią weszła._Oczywiście nie pamiętała adresu strony._Powiedziała tylko,że na górze jest zdjęcia naszego trio. No więc w googlach szukałam 2 dni. Aż tu w końcu znalazłam fajną stronę o HP. Bardzo mi sie podobała, a tamta stronka to po prostu już mi się nie chciało jej szukać. Powiedziałam koleżance o tej stronie i powiedziała, że to własnie ta! Na poczatku nie mogam się zalogować ale w końcu się udało. No i powoli coraz częsciej zaczełam wchodzić na ta strone! THE END

Pitik
09-01-2007, 23:43
Moja historia ze stroną zaczęła się od jej stworzenia, czyli zrobienia strony hp-world.yoyo.pl w lutym 2006. Potem była nowa wersja, która pozostała praktycznie w niezmienionej formie do dziś.

NimfadoraTonks
11-12-2007, 17:39
Ja czegoś z HP szukałam w Google i znalazłam między innymi tę stronkę, lecz się na niej od razu nie zarejestrowałam. Następny raz znowu coś szukałam i zobaczyłam znowu tę stronkę, to się zarejestrowałam.

mimid
11-12-2007, 18:24
Ja... tak jak większość. Szukałam fajnej strony o HP i ta wyskoczyła jako pierwsza... Po obejrzeniu innych wywnioskowałam, że ta jest najlepsza :D
Choć opuściłam ją na chyba 3 miesiące.... to teraz " Wielki Powrót"...^^

Luna_9
01-30-2008, 18:16
Moja była bardzo ciekawa, bo szukając zdjęć z [color=lime]D/color]anielem jako Harry'ego trafiłam na tę stronę i się zalogowałam.

Pasjonująca historia, prawda?

Ewciak
01-30-2008, 18:45
Mi się kiedyś nudziło i od niechcenia wpisałam 'Harry Potter' w Googlach. Znalazłam ta stronę i mi się spodobała_;).

AlSev
01-30-2008, 19:56
Jak większość. Wpisałem w googlach i jakieś 3 dni temu poznałem tą stronkę i wydała mi się ona bardzo fajna, a dzisiaj się zarejstrowałem i tyle :).

nimfadora21
02-13-2008, 11:21
Szukałam jakiejś rozrywki, czegoś co byłoby miłe i jednocześnie związane z moją pasią do sagii magii. Wpisałam w google Harry Potter i oto się pierwsze pokazało" Świat Harry'ego Pottera. Ta strona ma coś w sobie. Od razu mnie zachwyciła, jestem tu już dwa miesiące. A ta strona jest naprawdę nadal super, choć kiedyś było więcej ciekawszych artów. Nie od razu się zarejestrowałam, najpierw dwa dni tak popatrzeć co tu jest, a potem zarejestrowałam sie i teraz tego nie żałuje.

Filemona
04-22-2008, 18:51
Pewnego dnia kolega powiedział mi o świetnej stronie o HP. Nie miałam wtedy jeszcze internetu, więc niezbyt się ciekawiłam. Ale on nalegał. Zarejestrowałam się więc. Nie miałam zbytniej oryginalności w wyborze nicku (Hmmm... No nie! Hermiona jest zajęte! Co ja zrobię?), więc ostatecznie wybrałam imię dla kota. xD "Ale co tam" - myślałam - "Pobędę tu parę dni i sobie pójdę". Ale jestem tu już od ponad roku! xD Co za ironia losu. Gdy po raz pierwszy tu weszłam na swoim koncie, pozmieniałam dane w profilu, napisałam "czesc ludzie" na SB i poszłam komentować artykuły. xD Może nie do końca tak było, ale mniej więcej.

Gizmolina
05-13-2008, 21:37
Pewnego słonecznego dnia, nudziło mi się i postanowiłam poszukać jakiejś fajnej stronki o HP. Otworzyłam Google, wklepałam hasło 'Harry Potter' i pierwszą stronką, która się pojawiła, była właśnie TA. Weszłam, zainteresowałam się, poczytałam FQ i szybciutko się zalogowałam. A, no i zaczęłam, czytać, czytać, czytać... ;)
To tyle. Czyli znalazłam się na tej stronie całkiem przypadkowo. I jestem z tego baardzo zadowolona B)

karolakhp
05-20-2008, 17:26
Hmmmm... już za bardzo nie pamiętam. Aaaa, już wiem, zawsze miałam lekkiego bzika na punkcie HP, czasami on się ujawniał bardziej, czasami nie i jakoś przez 2 miesiące chodziłam ciągle gadając o HP i przypomniałam sobie świetną stronkę o HP, nie pamiętam już tytułu było coś tam ....oborniki.p,l czy jakoś tak, no, ale już jej nie ma ;(. Więc postanowiłam poszukać nowej i tak łaziłam po różnych stronkach trochę w google szukałam i trafiłam tu. Ta strona najbardziej mi się spodobała ze wszystkich i mam nadzieję że się nie zmieni ;).

Harry Potter 33
05-22-2008, 16:15
Gdzieś usłyszałem nazwę ,,www.harry-potter.net.pl''. Pewnego dnia, na komputerze znajomej, weszłem w tą stronę i obejrzałem całą galerię zdjeć. Wzbudziła mój zachwyt, także kiedy sam miałem już Internet, zarejestrowałem się jako Harry Potter 33. Nick zawdzięczam mojemu ulubionemu bohaterowi HP. I od tej pory tu jestem.

agatqa92
07-31-2008, 00:42
Ja podobnie jak wszyscy tutaj. Co prawda jestem zalogowana ciut ponad rok, to weszłam tutaj już o wiele wcześniej. Wyszukiwałam czegoś w googlach i znalazłam tutaj. Raz znalazłam, drugi znalazłam, znalazałam i trzeci. Zalogowałam się i trwam do dziś ;D

Claire Lethal
08-12-2008, 16:28
Jestem tu tylko dlatego, żeby narzekać. Bo wybredna jestem. Jak trafiłam? Ze strony Hogsmeade.pl oczywiście. :F

I nie będę pisała, że ta strona jest 'och i ach', bo wcale mi się nie podoba, o. ^^

niezapominajka
08-31-2008, 18:41
Moja przygoda z tą stroną zaczęła się podobnie jak dla wszystkich - to znaczy szukałam czegoś o Harry'm, weszłam na tę stronkę, stwierdziłam, że jest naprawdę super, więc zaczęłam bywać tu coraz częściej. W końcu kiedy odkryłam tu wiele ciekawych newsów na temat ekranizacji "Księcia Półkrwi", pomyślałam, że warto zarejestrować się tu i pogadać z ciekawymi ludźmi lubiącymi książki i filmy o Harry'm :)

Kryss013
11-17-2008, 00:41
Ja jestem wzorowym (;p) użytkownikiem forum "Tibia.net.pl". Pewnego dnia se właże, i widze reklamę. I w nią kliknąłem... I ot jak tutaj się znalazłem :)

Harry_Jadek
11-17-2008, 21:23
Jeden z pierwszych dni po założeniu neta i wtedy sobie chciałem poszukać zdjęć z HP to wbijam na google i wpisuje "Harry Potter" wyświetla mi się www.harry-potter.net.pl i wchodzę założyłem konto itd.

czarna_dalia
11-26-2008, 12:20
Ja dopiero niedawno się zalogowałam na stronce.Wcześniej na nią wchodziłam co jakiś czas. żeby poczytać newsy. Jak większosć z was stronkę znalazłam przypadkowo.

Velouu
03-14-2009, 15:44
Ja także znalazłam się na tej stronce zupełnie przypadkowo.
Szukałam w Google zdjęć Harry'ego Pottera i znalazłam jedno. Jak wiadomo pod miniaturką zdjęcia był URL stronki, z której dane zdjęcie pochodzi. Pisało tam http://harry-potter.net.pl... a mój Potteroholizm kazał mi tam wejść. Zalogowałam się na harry-potter.net.pl i z boku pisało 'Forum'. Weszłam na nie po chwili i już byłam zalogowana xD
No...i tak się tu znalazłam xD

Sunglasses
03-28-2009, 00:40
Koleżanka mi powiedziała tylko o HPN-ie. A stąd się dowiedziałam o Harry-Potter.net.pl :).

walczakmonika
07-31-2009, 22:56
Moja przygoda zaczęła się dzisiaj ( 31 lipiec ).Wpisałam w google "forum o hogwarcie " i weszłam na www.harry-potter.net.pl i weszłam w to forum.

Kriszan
09-28-2009, 10:59
Tak jakoś od dłuższego czasu szukałem fajnego forum o HP i trafiłem z czego jestem bardzo zadowolony xD Świetna stronka i w ogóle ;)

Sonka
09-30-2009, 18:55
Ja tak samo jak Kriszan :) Również baaaaaaardzo mi się ta stronka podoba! :D

Bella_Jordin_Breve
10-01-2009, 12:58
Mi o HPN również powiedziała koleżanka. Bardzo się ciesze, że to zrobiła bo od dawna szukałam tego rodzaju stronki ^^

aga_13
10-01-2009, 17:47
Zaczęło się chyba na wakacjach, bo wtedy mi się nudziło i siedziałam całymi dniami na necie. Wchodziłam na różne stronki o tematyce Potterowej, a że ta mi się najbardziej spodobała, to zostałam.

Gathana
10-04-2009, 11:35
Szukałam jakiejś fajnej stronki o HP, tak znalazłam to forum :)

Narvana
12-08-2009, 16:05
Też mi przygoda...
Skąd się tu wzięłam? Chyba przypadkiem, bo wątpię abym czegoś szukała i zamierzenie znalazła tę stronę. Pewnie ręka mi się omsknęła i kliknęłam w odsyłacz na forum.

IronValentine
12-08-2009, 16:41
Weszłam na Harry-Potter.net, a tam był odnośnik do Forum...
Jakoś tak.

Biel
12-08-2009, 21:57
Siedziałam chora w domu i zamiast uzupełniać notatki z wykładów nudziłam się jak mops, poczułam emocjonalną potrzebę udzielenia się na forum, a że tematykę HP lubię i mam co w tym temacie powiedzieć, to wybrałam pierwszą stronę internetową po wpisaniu w Google "Harry Potter forum"

I OTO JESTEM:P

anetta92
12-09-2009, 20:13
Wreszcie miałam neta w domu, więc latałam po stronkach znalezionych w Google. I tak znalazłam HPneta. Najpierw tylko się zalogowałam i nic poza tym. Później, chyba w wakacje, weszłam i zaczęłam się udzielać. Potem ktoś się zapytał czemu nie wchodzę na Forum. Weszłam. I jestem. I będę. ^^

Hermiona26
12-09-2009, 20:25
//Dokładnie to ja się Ciebie Zapytałam//

Marmara
12-12-2009, 15:24
Nie miałam co robić, a były wakacje więc postanowiłam sobie poczytać jakieś fan fiction wpisałam coś na google i znalazłam to forum. Później się zalogowałam no i tak się tu znalazłam.

Różyczka
12-12-2009, 15:37
Najpierw Marmara pokazała mi forum. Zaczęłam czytać fan fiction i po pewnym czasie zalogowałam się.

Memetik
12-15-2009, 15:50
Poprostu szukałem jakiegoś forum o Harrym Potterze w google i znalazłem:)

Michal93ns
02-06-2010, 21:11
Często zaglądałem na hp-net, i dzisiaj tak bez niczego postanowiłem że poudzielam się na forum :P

Arvene
04-17-2010, 19:24
Hej :)
Aż mi się głupio przyznać, ale na stronę natknęłam się dopiero dzisiaj. Wcześniej nie interesowałam się Harrym Potterem i stwierdziłam, że to był wielki błąd:( Jestem trochę pokręcona i dlatego zamiast czytać książki od pierwszego tomu zaczęłam sobie od siódmego (o ja głupia!) i jeszcze nie za bardzo orientuję się we wszystkich arkanach magii :) na obronę mam to, że oglądałam wszystkie części filmów i że zaraz po egzaminach gimnazjalnych zabieram się za pozostałe książki.

Mam nadzieję, że będę się tutaj fajnie bawić i że mnie polubicie :)

Łukasz
06-25-2010, 19:04
Ja po prostu chciałem znaleźć jakieś forum o Harrym Poterze. Przeglądnąłem kilka i uważam, że to jest najlepsze ;) Jestem wielkim fanem filmów z serii "Harry Potter". Mam nadzieję, że miło będzie spędzało się z wami czas i zamierzam tu zostać jak najdłużej :) A więc witam wszystkich forumowiczów!

alette
06-25-2010, 22:25
Właściwie... czemu nie?

W moim przypadku strasznie głupio się to wszystko zaczęło. Nie miałam jeszcze internetu, byłam głupim gówniarzem i starałam się znaleźć jakieś informacje o IS. Udało mi się i ff umieszczone na stronie były dla mnie świętą prawdą. Po czwartym chyba się skapnęłam o co chodzi. Zarejestrowałam się, ale jako że dostępu do internetu nie miałam to nie logowałam się często.

Trochę czasu później rozpoczęłam moje udzielanie się, które uznaję za porażkę, wstyd i żenadę. Dziecko neo w moim przypadku to mało powiedziane. Minęło trochę czasu, dorosłam i zarejestrowałam się po raz kolejny. Nie zawsze jestem obecna, ale... nigdy jeszcze nie odwiedziłam innej strony o HP.

Za długie, ale co tam.

walczakmonika
08-08-2010, 18:10
Nudziło mi się.Zaczęłam szukać forum o tematyce HP .Forum i strona zachęciły mnie do zarejestrowania.