PDA

View Full Version : Totalna Magia (1998)

Esey
03-09-2008, 19:36
"Opowieść o dwóch siostrach wywodzących się z prastarego rodu czarownic. Po śmierci rodziców, Sally (S. Bullock) i Gillian (N. Kidman) wprowadzają się do posiadłości swoich ekscentrycznych ciotek. Pod ich okiem uczą się, jak uprawiać sztukę czarnoksięską. Z czasem siostry dowiadują się o klątwie rzuconej na ich rodzinę. Zgodnie z przekleństwem, "miłość musi skończyć się śmiercią"... "

Oglądałem ten film gdy byłem mały i bardzo mi się podobał. Główne role grają min: Sandra Bullock, Nicole Kidman . Gatunek -komedia romantyczna, fantasy. Film liczy już trochę lat lecz nadal mi się podoba. Angielski tyt. Practical Magic. Reżyseria Griffin Dunne.Po tylu latach miło się oglądało ten film ^^ Dobra gra aktorek i ciekawa fabuła:D

nimfadora21
03-10-2008, 13:05
Nigdy go nie oglądałam, ale z tego co napisałeś musi być fajny...

blackberry
03-10-2008, 18:45
swojego czasu naprawdę kochałam ten film i w zasadzie do dziś ma do niego sentyment. Ma w sobie coś wyjątkowego. Po prostu "totalna magia" :D:D

OLCIA
04-15-2009, 09:23
JAk tylko pierwszy raz obejrzałam ten film, odrazu mi się spodobał i ile razy go puszczali, tyle razy ja go oglądałam. Uwielbia filmy, o magii, czarownicach itp. Świetne aktorki tam grają, mimo że zbyt nowy ten film nie jest, to z ręką na sercu przyznam, że jest o niebo lepszy od nie jednych nowszych produkcji.